SiderAL® FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. 

Sukrosomiaalitekniikalla päällystetty rauta kulkee ohittaen mahalaukun ympäristön absorboituen suoraan suoleen ja välttäen siten vatsavaivat. 

SiderAL® FORTEn rautapyrofosfaatti on suljettu sukrosomiaalitekniikalla fosfolipidimembraanin sisään. Sukrosomiaalitekniikka suojaa suun ja maha-suolikanavan limakalvoa raudan hapettavalta vaikutukselta. Sukrosomiaalinen rauta ei aiheuta monille rautalisille tyypillistä metallista makua, vatsan toiminnan ongelmia tai suoliston limakalvon ja ulosteiden värjäytymistä.

Kenelle SiderAL® FORTE on tarkoitettu:

  • Kun raudan saanti ruokavaliosta on vähäistä
  • Kun raudan tarve on lisääntynyt
  • Kun rautavalmisteet ovat aikaisemmin aiheuttaneet vatsaongelmia

Vaikuttavat aineet:

  • Rauta 30 mg: Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • C-vitamiini 70 mg: Lisää raudan imeytymistä ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Annosteluohje

  • Aikuisille 1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan, milloin tahansa vuorokauden aikana. 
  • Kapseli voidaan avata, jos sinulla on nielemisongelmia tai jos haluat välttää gelatiinin. Jauhe voidaan sitten nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa. 

SiderAL® FORTE

• Todistetusti vatsaystävällinen

• Turvallinen ja erittäin hyvin siedetty

Ainesosat

Sideral® r.m.-Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti) elintarvikelaatuinen gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, C-vitamiini (L- askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet: hydroksipro-pyylimetyyliselluloosa, kasvimagnesiumstearaatti, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi, titaanidioksidi. GLUTEENITON

EFSA on luokitellut kaikki ainesosat turvallisiksi käytettäväksi ruoassa ja ravintolisissä SiderAL® FORTE -tuotteen sisältämän määrän mukaan.

SiderAL® FORTE on RAVINTOLISÄ ja sitä tulee käyttää ravinnon täydennyksenä. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ruokavaliota  tai terveitä elämäntapoja. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Rautaravintolisää tulee käyttää vain, jos ruokavaliossa on lisääntynyt raudan tarve. Liian paljon rautaa voi olla haitallista. Rautalisät tulee pitää lasten ulottumattomissa.

Apteekista

Lue lisää

Usein kysyttyä

Video

Tutkittua tietoa

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Valmistettu Italiassa:

Pharmanutra S.p.A.

Via delle Lenze, 216/b

5622 Pisa

Sucrosomial® Iron is a registered trademark.

Sideral® is a registered trademark.

Sideral® r.m. is a patented ingredient based on Sucrosomial®Iron.

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.