SiderAL® FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. 

Sukrosomiaalitekniikalla päällystetty rauta kulkee ohittaen mahalaukun ympäristön absorboituen suoraan suoleen ja välttäen siten vatsavaivat. 

SiderAL® FORTEn rautapyrofosfaatti on suljettu sukrosomiaalitekniikalla fosfolipidimembraanin sisään. Sukrosomiaalitekniikka suojaa suun ja maha-suolikanavan limakalvoa raudan hapettavalta vaikutukselta. Sukrosomiaalinen rauta ei aiheuta monille rautalisille tyypillistä metallista makua, vatsan toiminnan ongelmia tai suoliston limakalvon ja ulosteiden värjäytymistä.

Kenelle SiderAL® FORTE on tarkoitettu:

  • Kun raudan saanti ruokavaliosta on vähäistä tai raudan tarve on lisääntynyt. 
  • Kun kyseessä on raudanpuute, akuutin tai kroonisen verenmenetyksen aiheuttama raudan puuteanemia ja raudan alhainen imeytyminen suolistossa.
  • Kun rautavalmisteet ovat aikaisemmin aiheuttaneet vatsaongelmia

Vaikuttavat aineet:

  • Rauta 30 mg: Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • C-vitamiini 70 mg: Lisää raudan imeytymistä ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Annosteluohje

  • Aikuisille 1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan, milloin tahansa vuorokauden aikana. 
  • Kapseli voidaan avata, jos sinulla on nielemisongelmia tai jos haluat välttää gelatiinin. Jauhe voidaan sitten nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa. 

SiderAL® FORTE

• Todistetusti vatsaystävällinen

• Turvallinen ja erittäin hyvin siedetty

Ainesosat

Sideral® r.m.-Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti) elintarvikelaatuinen gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, C-vitamiini (L- askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet: hydroksipro-pyylimetyyliselluloosa, kasvimagnesiumstearaatti, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi, titaanidioksidi. 

EFSA on luokitellut kaikki ainesosat turvallisiksi käytettäväksi ruoassa ja ravintolisissä SiderAL® FORTE -tuotteen sisältämän määrän mukaan.

SiderAL® FORTE on RAVINTOLISÄ ja sitä tulisi käyttää ravinnon täydennyksenä, eikä sitä pitäisi käyttää korvaamaan tasapainoista ruokavaliota  tai terveitä elämäntapoja. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Rautaravintolisiä tulisi käyttää vain, jos ruokavaliossa on lisääntynyt raudan tarve. Liian paljon rautaa voi olla haitallista. Rautalisät tulisi pitää lasten ulottumattomissa.

Apteekista

Lue lisää

Usein kysyttyä

Video

Tutkittua tietoa