SiderAL® Folic on sitruunanmakuinen suussa sulava jauhe, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron), foolihappoa ja B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia.

Kenelle SiderAL® Folic on tarkoitettu:

 • Foolihapon ja vitamiinien ansiosta erityisesti naisille eri elämänvaiheisiin suunniteltu rautavalmiste.
 • Raskaana oleville ja naisille, joilla runsaat kuukautiset.
 • Kun raudan saanti ruokavaliosta on vähäistä tai raudan tarve on lisääntynyt. 
 • Kun rautavalmisteet ovat aikaisemmin aiheuttaneet vatsaongelmia.
 • Rauta, folaatit, B6- ja B12-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta.

VAIKUTTAVAT AINEET:

 • Rauta 30 mg: Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • C-vitamiini 70 mg: Lisää raudan imeytymistä ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.
 • B6-vitamiini 1 mg ja B12-vitamiini 1,75 µg:  Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa.
 • Folaatti 400 µg : Edistää normaalia veren muodostumista eli hemopoieesiä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • D-vitamiini 10 µg : Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä.
 • Korkea imeytyvyys; 30 mg riittää
 • Erittäin hyvin siedetty; vatsaystävällinen
 • Ruokailua ei tarvitse rajoittaa: helppo ottaa
 • Tehokas; pitää tehonsa myös pitkäaikaiskäytössä 
 • Ei aiheuta metallista makua 

ANNOSTELUOHJE

1 annospussi päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan.  Annospussi  kaadetaan suoraan suuhun ja annetaan liueta. Voidaan  nauttia milloin tahansa vuorokauden aikana. Muut ravintoaineet tai lääkeaineet eivät vaikuta imeytymiseen.

EFSA on luokitellut kaikki ainesosat turvallisiksi käytettäväksi ruoassa ja ravintolisissä SiderAL® tuotteiden sisältämän määrän mukaan.

SiderAL® on RAVINTOLISÄ, jota tulisi käyttää vain, jos kyseessä on lisääntynyt raudan tarve. Liian paljon rautaa voi olla haitallista. Rautalisät on pidettävä lasten ulottumattomissa. Tuote sisältää polyalkoholeja: liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivinen vaikutus.

SiderAL® on ainoa sukrosomiaalista (Sucrosomial®) rautaa sisältävä valmiste

AINESOSAT:

Makeutusaine: sorbitoli; Sideral®r.m. – Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti); makeutusaine: ksylitoli; C-vitamiini (L-askorbiinihappo); appelsiiniaromi; happamuudensäätöaine: sitruunahappo; D3-vitamiini (kolekalsiferoli, keskipitkäketjuiset triglyseridit, arabikumi, sakkaroosi, tärkkelys, alfa-tokoferoli, trikalsiumfosfaatti); B12-vitamiini (syaanikobalamiini, sitruunahappo, maissin maltodekstriini, trinatriumsitraatti); luonnollinen sitruuna-lime-aromi; B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi); makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami-K; foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo). GLUTEENITON

Apteekista

Lue lisää

Usein kysyttyä

Video

Tutkittua tietoa

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Valmistettu Italiassa:

Pharmanutra S.p.A.

Via delle Lenze, 216/b

5622 Pisa

Sucrosomial® Iron is a registered trademark.

Sideral® is a registered trademark.

Sideral® r.m. is a patented ingredient based on Sucrosomial®Iron.

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.